Baby 0-11 mån

filipFöreviga babyns första tid med unika studiobilder. Babyfoton håller livet ut och är en fin present till sig själv eller släkt och vänner.

Nyfödda

Denna fas går så fort, och studiofotografering är inte det första man tänker på. Trots det så är de två första veckorna i livet den perfekta tiden att få din nyfödda fotograferad. Då är de som mest samarbetsvilliga och kan ligga ”hoprullade” i vackra poser. Ditt barn kommer aldrig vara så liten och smidig igen. Det är underbart att ha denna period fångad för evigt.

6-9 månader

Nästa stora ögonblick för bedårande professionella fotografier är när barnet sitterupp. De behöver inte längre stöttas upp inför kameran och är ganska nyfiken och alert.

Några generella tips

Välj rätt tidpunkt på dagen, efter mat och sömn brukar funka. (Ta med i beräkningarna att många barn somnar  på väg till fotograferingen.) Tag på löst sittande kläder och kolla att blöjan inte sitter för hårt. Ta ut nappen i god tid. Röda märken tar lång tid på sig för att försvinna. Klipp naglarna, även på fötterna. Ta med några saker som babyn verkligen tycker om, till exempel ett skinn, ”snuttefilten”, gosedjuret, ballonger, speldosan, bollen och så vidare. Bra brukar också vara att ta med något att äta/dricka om ”bensinen” tar slut. Vill ni ta med egna små möbler, filtar, kuddar, ballonger eller annat går det också bra. Musik kan tas med på CD, usb-minne eller iPhone/iPod. För övrigt är det fritt fram för egna idéer. Fantasin sätter gränserna!!

Pris

Fotografering (ca 60 minuter) av baby 0 – 11 månader i studio kostar 750 kr. Utskrifter till ett värde av 200 kr ingår.

För fotografering på egen vald plats, hör av er för prisuppgift.

1- 3 veckor (i normala fall) efter fotograferingen får du en webb-länk med alla valda bilder i lågupplöst* format för påseende & urval. Övriga efterbeställningar enligt separat prislista.

* Lågupplösta innebär att bilderna är 800 pixlar på längsta sidan, vilket betyder att bilderna fungerar jättebra på bildskärmar. Det går däremot inte att skriva ut dem med bra kvalitet.


På facebook.com/fotographic finns fler bilder.

 

Upp! all images © 2015 FOTOGRAPHIC