Barn

barn1-årsbild, 2-årsbild, 5-årsbild, 10-årsbild, missat skolfoto? Ja, det finns alltid ett tillfälle att föreviga de raketsnabbt växande barnen. Bilder som håller livet ut men aldrig går att ta igen.jimmy

barn2

Några generella tips för mindre barn

När det gäller mindre barn är det viktigt att välja rätt tidpunkt på dagen, efter mat och sömn brukar funka. (Ta med i beräkningarna att många barn somnar  på väg till fotograferingen.)

Tag på löst sittande kläder och kolla att eventuell blöja inte sitter för hårt. Ta ut nappen i god tid. Röda märken tar lång tid på sig för att försvinna. Klipp naglarna, även på fötterna.

Ta med några saker som barnet verkligen tycker om, till exempel ett skinn, ”snuttefilten”, gosedjuret, ballonger, speldosan, bollen och så vidare. Bra brukar också vara att ta med något att äta/dricka om ”bensinen” tar slut.

Vill ni ta med egna små möbler, filtar, kuddar, ballonger eller annat går det också bra. Musik kan tas med på CD, usb-minne eller iPhone/iPod.

För övrigt är det fritt fram för egna idéer. Fantasin sätter gränserna!!

För de större barnen får man göra lite som man vill, men ta gärna med egna saker om ni vill.

Pris

Fotografering (ca 60 minuter) av barn från 1 år och äldre i studio kostar 1250 kr. Utskrifter till ett värde av 200 kr ingår.

För fotografering på egen vald plats, hör av er för prisuppgift.

1- 3  veckor (i normala fall) efter fotograferingen får du en webb-länk med alla valda bilder i lågupplöst* format för påseende & urval. Övriga efterbeställningar enligt separat prislista.

* Lågupplösta innebär att bilderna är 800 pixlar på längsta sidan, vilket betyder att bilderna fungerar jättebra på bildskärmar. Det går däremot inte att skriva ut dem med bra kvalitet.


 facebook.com/fotographic finns fler bilder.

Upp! all images © 2015 FOTOGRAPHIC