Bröllop

par-annaAnlita ett proffs att fånga de minnesvärda ögonblicken.

Den lyckligaste dagen i era liv förevigas på ett professionellt och vackert sätt. Målet är alltid att era hjärtan ska slå ett extra slag när ni minns tillbaka till den oförglömliga dagen och tittar på bilderna.

Vi anlitade Mats och Fotographic för att föreviga vårt bröllop och vår sons dop. Från första mötet var han rakt igenom tillmötesgående och professionell! Mats såg bara möjligheter och gav oss mängder av förslag och ideèr för att föreviga vår stund på bästa sätt! Slutresultatet gav oss mer än vi hade kunnat önska och vi har haft stor glädje av alla bilder på oss och våra nära och kära. Vi kommer garanterat anlita Mats i framtiden igen!
Mattias och Marie

”Varför betala en massa pengar för en fotograf?”
”Varför inte låta en bekant göra jobbet?”

Det tar ofta större delen av en dag och kväll att dokumentera ett helt bröllop. Möjligheterna att gå åt sidan är i princip lika med noll. Middagen får fotografen, i bästa fall, slänga i sig om det blir en minut över.

Den som är fotograf på ett bröllop är aldrig samtidigt en gäst. I alla fall inte en som fullt ut kan dela glädjen med andra i denna speciella stund. Hela tiden måste bröllopsfotografen vara uppmärksam. På allt! Sedan ska bilderna redigeras och presenteras för brudparet. Det är ett stort ansvar. Ett missat ögonblick på ert bröllop går aldrig att återskapa!

Ett annat svar är utrustningen som ofta är en avgörande skillnad mellan professionella bröllopsfotografer och hobbyfotografer. Inte sällan är det dåliga ljusförhållanden som ställer mycket höga krav på kamerautrustningen. Blixt är något man i det längsta undviker; den stör stämningen i bilderna och atmosfären för brudpar & gäster.

Och hur påverkas relationen till fotografen om denne misslyckas med  bilderna på en av era livs viktigaste dagar?

Så här går det generellt till när man anlitar Fotographic:

I god tid innan bröllopet träffas vi för att gå igenom era önskemål, hur ni tänker om era bröllopsbilder, när och var vi ska fotografera med mera. När det gäller själva porträtten väljer vissa att fotografera innan vigseln, en del efter. Det finns för- och nackdelar med båda. Ni bestämmer. Hela mötet blir ett samtal där jag delar med mig av mina erfarenheter.

Hej Mats! Jag vill börja med att tacka så hjärtligt för de otroliga bilderna! Det blev över alla förväntningar. Det har varit ett nöje att samarbeta med dej och vi har redan gjort reklam för dej. Det kommer vi fortsätta med!
Glada hälsningar Annika & Jörgen

Vi är supernöjda! Du har tagit så många helt fantastiska bilder.
Linda & Andreas

facebook.com/fotographic finns fler bilder.
Prislista bröllop 2015 (pdf-fil 5,5 MB som öppnas i nytt fönster)

Upp! all images © 2015 FOTOGRAPHIC