BARN

1-årsbild, 2-årsbild, 5-årsbild, 10-årsbild, missat skolfoto? Ja, det finns alltid ett tillfälle att föreviga de raketsnabbt växande barnen. Bilder som håller livet ut men aldrig går att ta igen.

OBS! Med anledning av ändrade rutiner kan jag för närvarande enbart ta bokningar för privatfotograferingar (baby, barn, familj osv) för de som har presentkort hos Fotographic. Ring 070-677 88 10 för mer information.

Några generella tips
När det gäller mindre barn är det viktigt att välja rätt tidpunkt på dagen, efter mat och sömn brukar funka.
För de större barnen får man göra lite som man vill, men ta gärna med egna saker om ni vill. Fantasin sätter gränserna!!

 

Pris
Fotografering i studio kostar 1595 kr och tar ungefär en timme. Betalning görs med Swish eller kort. För fotografering på annan plats, hör av er för prisuppgift.

Cirka 1-3 veckor efter fotograferingen får du en inloggning till fotographic.se där du kan se bilderna lågupplöst. Lågupplöst innebär att bilderna är 800 pixlar på längsta sidan, bilderna ser bra ut på bildskärmar men det går inte att skriva ut dem med bra kvalitet.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng