FAMILJ & SYSKON

En oförglömlig stund för syskonen eller för hela familjen.

OBS! Med anledning av ändrade rutiner kan jag för närvarande enbart ta bokningar för privatfotograferingar (baby, barn, familj osv) för de som har presentkort hos Fotographic. Ring 070-677 88 10 för mer information.

Det här är fotostunden för syskonskaran eller hela familjen (eller familjerna). Vi börjar med att fotografera alla på en gång för att sedan dela upp gruppen i mindre delar & sammansättningar. Passa på att ta alla möjliga varianter, ända ner till enskilda porträtt eller busbilder.

Tips
Om det finns yngre familjemedlemmar bokar vi in fotograferingen den tid på dygnet då humöret är på topp. Vi ser även till att de är med från allra första början av fotograferingen. Det bäddar för en kul fotostund.

Pris
Fotografering i studio kostar 2195 kr och tar ungefär två timmar. Betalning görs med Swish eller kort. För fotografering på annan plats, hör av er för prisuppgift.

Cirka 1-3 veckor efter fotograferingen får du en inloggning till fotographic.se där du kan se bilderna lågupplöst. Lågupplöst innebär att bilderna är 800 pixlar på längsta sidan, bilderna ser bra ut på bildskärmar men det går inte att skriva ut dem med bra kvalitet.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng