GRAVID

Bra bilder på magen med det nya livet som är på väg är ett unikt minne för livet. Den bästa tiden för fotografering av graviditeten är individuell, men sjunde till åttonde månaden brukar vara en bra period. Fotograferingen tar ungefär två timmar.Bra bilder på magen med det nya livet som är på väg är ett unikt minne för livet. Den bästa tidpunkten för fotografering av graviditeten är individuell, men sjunde till åttonde månaden brukar vara en bra period.

Att tänka på
Tröjor, byxor och framför allt strumpor ger ofta mycket tydliga streck och märken på kroppen och dessa kan ibland ta flera timmar på sig att försvinna helt. Se till att ha löst sittande kläder före fotograferingen. Många blivande mammor vill både ha avklädda bilder i till exempel underkläder, samt en påklädd variant. Välj gärna figurnära kläder som framhäver kroppsformerna. Det är ju trots allt det som är mycket av poängen med att skapa fotominnen när man är med barn…

Pris
Fotografering i studio kostar 2195 kr och tar två timmar eller lite mer. Betalning görs med Swish eller kort i samband med fotograferingen. För fotografering på annan plats, hör av er för prisuppgift.

Cirka 1-3 veckor efter fotograferingen får du en inloggning till fotographic.se där du kan se bilderna lågupplöst. Lågupplöst innebär att bilderna är 800 pixlar på längsta sidan, bilderna ser bra ut på bildskärmar men det går inte att skriva ut dem med bra kvalitet.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng